Smart løft og transport med en pallevogn

By | 3. august 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

En pallevogn er et uvurderligt redskab, når det handler om at flytte og håndtere mængder af vanskeligt håndterbare, tunge og porøse emner. Det kan for eksempel være mursten, fliser eller chassis sten, som skal transporteres fra eet sted på byggepladsen (for eksempel det centrale aflastnings sted) til et andet. Er fliserne eller stenene placeret på en palle, som køres på en pallevogn, sikres det, at stenene forbliver i vater. Derved minimeres risikoen for, at de flækker eller på anden måde går i stykker under transporten. Og samtidig skånes medarbejderens ryg – det kræver nu engang mindre anstrengelse af flytte ting på en pallevogn, end det gør, hvis man skal køre dem tilsvarende stykke i en trillebør i ujævnt terræn.

Pallevogn eller palleløfter?

Vi kender alle de manuelle palleløftere, som er ualmindeligt handy til transport af emner, som er nemme at sikre, ikke vejer så meget, og ikke skal transporteres så langt – over forholdvis plant terræn. Men er du ude i lidt mere krævende opgaver, kan det anbefales, at du i stedet anvender en pallevogn. Med en pallevogn kan du, på en nem og fleksibel måde, klare transport af tunge emner på arbejdspladsen. Og hvis du anvender din pallevogn sammen med en smart vakuumløfter, har du både assistance til transport og sikre løft af de tunge fliser eller sten, som ikke må gå i stykker, eller ryge ned over dine fødder.

Hvor finder jeg en praktisk og brugbar pallevogn?

ASP Produktudvikling har designet og produceret en pallevogn, som kan monteres på en gravemaskine. Denne pallevogn skal ses som et stykke tilbehør til vakuumløfteren – i kombination gør disse to produkter din arbejdsdag meget lettere og en del mindre belastende for ryg, skuldre, knæ og arme. Du bliver sparet for mange tunge løft, og minimerer samtidig risikoen for ødelagt materiel. Find den smarte pallevogn på asp-produkt.dk