Hynder til campingstole man sidder godt i

By | 12. december 2022

Kan du huske de der stole med flet af plastiktråde? De blev brandvarme i solen og var besværlige at håndtere. De var ret populære på danske terrasser, men også på campingturen var det en almindelig stol. Den gav et sted at sidde og man behøvede ikke en hynde at sidde på. Men efterhånden som snorene mistede deres spændstighed, så blev sædet slapt og man risikerede at smutte mellem snorene. Børn har ofte prøvet at sidde fast i disse fortidens campingstole.

Campingstole har udviklet sig

Tilbage til nutiden. Den klassiske campingsstol har være under kraftig udvikling. Efterhånden som letvægtsmaterialer er blevet stærkere og lettere at arbejde med, er campingstolen blevet nemt at håndtere. Og den er meget bedre at sidde godt i. I lange perioder var det et helvede at slå klapstolen ud. Men sådan er det ikke mere. Du kan sidde mindst lige så godt i en moderne campingstol, som i lænestolen derhjemme. Perfekt til en lille morfar i solen.

Luksus for campister

Der skal ikke meget til for at forvandle din campingstol til den rene luksus. Hos Alt Til Camping kan du købe et udvalg af hynder som gør stolen ekstra behagelig. Her kan du få hynder i forskellige hårdhedsgrader og endda skind der passer perfekt til stolen. Du kan sidde lunt og godt i stolen om aftenen mens mørket falder på.

Slut med at fryse bagen

Det er et kendt problem at numsen bliver kold i det tynde lærred på stolen. Når det trækker under stolen fordi vinden blæser let, så bliver du hurtigt kold. Uanset hvor mange tæpper du har over dig vil du før eller siden komme til at klapre med tænderne. En god hynde sikrer at du sidder lunt og godt selvom det skulle trække under stolen du sidder på.