Sådan får du plads på badeværelset

By | 7. december 2022

Nogle mennesker har en hel balsal som badeværelse. De har masser af plads til møbler og avancerede brusekabiner. Men de fleste danskere må nøjes med et lille badeværelse hvor der sjældent er plads til mere end toilet, håndvask og en brusekabine.

I større lejligheder er der endda plads til at presse en vaskemaskine ind på badeværelset også. Men så er der også fyldt op.

Badeværelset roder

Det er lidt klamt med familiens tandbørster der stå og blomstrer i et plastikkrus på kanten af håndvasken. De er våde og fyldt med en blanding af kalk og tandpastarester.

Ved siden af stå den flydende håndsæbe og drypper ned i posen med vatrondeller. På hylden under spejlet står der vatpinde og diverse cremer. Hver gang du prøver at fiske en pincet eller et hårbånd op af den lille skål, så vælter vatpinde og tuber ned i håndvasken.

Du kan få styr på rodet

I stedet for at bande over rodet på badeværelset, så er det faktisk noget du kan gøre i stedet for. Du kan bryde den traditionelle indretning uden at foretage store ændringer.

Ved at investere i lidt smart badeværelse opbevaring, kan du hurtigt få styr på både tandbørste, vatrondeller og -pinde. Du kan for eksempel lade dig inspirere hos Simply Organized der forhandler alt hvad du har brug for.

Luft i det lille badeværelse

For dig med meget lidt plads kan det være en fordel at vælge opbevaring der giver luft. Det må ikke få rummet til at virke mindre. Brug for eksempel spejle, lys og gennemsigtig opbevaring til at få rummet til at virke større.

Hvis du har mere plads kan du vælge nogle lidt tungere løsninger i træ eller stof. Gå på opdagelse efter tandbørsteholder, skuffekasser der kan stables og en holder til vatrondellerne.