Sådan rydder du op i dine sko

By | 15. december 2022

Nogle mennesker har et par sko. Hverken mere eller mindre. Det er lige til at overskue. Men de fleste af os har flere. Der er sko til hverdag, til træning, til vinter, til efterår, sandaler, hjemmesko osv.

Og hvis der er flere i husstanden, så kan mængden af sko ret hurtigt blive uoverskuelig. De roder sammen og ligner en losseplads uanset hvor meget du prøver at sætte dem pænt.

Smid dine sko ud

Nemlig. Smid de sko væk som du ikke bruger til noget. Start med at sortere alle dine sko – også børnenes sko. Du vil hurtigt opdage at der er sko som slet ikke passer længere. Børn vokser ud af skoene på et tidspunkt. Smid for små sko ud.

Du har garanteret også mindst et par sko som du aldrig bruger fordi de gnaver eller er generelt ubehagelige at gå i. Ud med dem.

Køb en reol til sko

Skoopbevaring er en vigtig del af at få styr på den kaotiske bunke af fodtøj fra hele familien. Start med at sortere sko efter årstiden. Køb nogle kasser til vinterfodtøj så du kan gemme det væk om sommeren.

Invester i en skoreol eller et stativ hvor du kan arrangere familiens sko pænt. De sko I bruger oftest skal være lettest at få fat på. Men lad være med at stable – det giver rod. Så heller købe nogle skoæsker.

For dig der har mange sko

Hvis du har rigtig mange sko – som følge mode og humør, så overvej at bygge en væg eller et skab kun til sko. Du kan lave særlige skohylder så du bevarer overblikket. Du kan søge masser af inspiration til opbevaring af sko hos Simply Organized. Der er alt fra hylder og kasser til stativer og tilbehør der passer godt på dine sko.