Få det så masseret væk!

By | 15. juli 2018

Kender du det, at du er rigtigt øm i musklerne, altså sådan at det virkeligt spænder over det hele, og det føles som om din nakke er helt stiv?

Hvis “ja” så er du ikke den første person i dette land, der har prøvet det (det overrasker dig nok ikke), og med sikkerhed heller ikke den sidste.

Mange har stillesiddende arbejde i dagens Danmark, og tiden foran skrivebordet er faktisk ikke så god for vores krop, som jo i virkeligheden er skabt til at vi skal bevæge os rigtigt meget, hver eneste dag.

Det er der selvfølgelig også nogle som gør, og de bliver så til gengæld ømme i musklerne af mere sunde og naturlige årsager. Tænke bare på alle de som dyrker sport på topplan  – eksempelvis fodboldspillere og håndboldspillere.

Hvis du har tænkt over, hvordan du kan komme af med de ømme muskler på en rar og behagelig måde, så er svaret kort og godt at du køber dig en god og billig massagestol.

En massagestol kan nemlig hjælpe dig mod rigtigt mange forskellige smerter. Her kommer en række af de mest almindelige smerter, som du kan afhjælpe med en massagestol:

Myoser – du kender sikkert det at have myoser, hvor du har spændte muskelknuder

Fibromyalgi – det er en såkaldt reumatologisk sygdom, som typisk ledsages af smerter i musklerne.

Lændesmerter – også kendt som hold i ryggen, heksekskud eller lumbago.

Piskesmæld – du kender det måske som whiplash. Det er en tilstand, hvor halshvirvelsøjlen overstrækkes og forstuves. 

Derudover kan kort nævnes tilstande som forstuvninger, fibersprængninger, senebetændelse, spændinger i ryg eller nakke/hals, iskias, tennisalbue, musearm og der kan sikkert nævnes endnu flere.

Heldigvis er udvalget af massagestole stort, og du kan få mange kvalitetstole til fornuftige priser. Blandt andet kan nævnes IWAO Dreamline Massagstol, som kan give dig en fuld kropsmassage, IWAO Bella Massagestol, hvis du ønsker en 2D massage eller en IWAO Java Massagestolm som giver dig en fantastisk allround-massage.

Vidste du desuden at du kan få massagestole, som ligner lænestole, og næsten kan bruges som et møbel i stuen. Så kan du nyde en masse sport uden selv at blive øm.

Forkæl nu dig selv og dine muskler men den massagestol.