Sanne Berg Photography – din professionelle fotograf i Aarhus

By | 19. november 2019

Hos Sanneberg.dk bryster vi os af at være den foretrukne go-to fotograf i Aarhus. Vores fotografer er iderige og kreative, så hvis du står og mangler et kunstnerisk indspark og en professionel fotograf, er det os, du skal have fat i. Vi er specialister i reklame-, produkt- og erhvervsfotografering, og vi har intet mindre end 15 års erfaring med alt fra packshots, produktbilleder og erhvervsportrætter til modelfotos, reklamekampagnefotos og lookbooks. Alle vores fotografer er naturligvis faguddannede, hvilket er din garanti for professionel fotografering, og med deres forskellige ekspertiser kan vi imødekomme ethvert fotograferingsbehov. Hvilken fotograf, du bliver tildelt, kommer an på, hvilken type opgave, du ønsker, vi skal løse for dig. Vi udvælger den fotograf til dig, som er dygtigst inden for dit efterspurgte felt, og vi garanterer dig, at de færdige billeder får det udtryk, du ønsker. Detaljerne skal du ikke bekymre dig om – vores fotografer er uddannet til at tage alle detaljer med i sine overvejelser, også dem du måske ikke ser.

Vælg den perfekte lokation til dit photo shoot

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til de mest optimale omgivelser for de billeder, vi skal tage for dig, og uanset hvilken lokation du vælger, vil vores fotografer bidrage med kreative og spontane ideer, god energi og eventuelle forslag til forbedringer. Selvom vi konkurrer med de bedste fotografer i Aarhus, måske endda i Danmark, er vi fleksible og bevæger os gerne væk fra vores hjemby, når der skal fotograferes. Du har tre forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til lokation. Du kan komme til vores fotostudie i Aarhus, du kan udpege en lokation, eller du kan lade os udpege en lokation – vi kender til unikke og ”hemmelige” fotolokationer i hele landet.

Sanneberg.dk er din sparringspartner

Siden 2004, hvor virksomheden blev stiftet, har Sanneberg.dk’s fotografer ydet loyal og personlig service og skræddersyet løsninger til glade og tilfredse kunder i hele landet. Når du vælger os som din fotograf, får du selvfølgelig professionel fotoretouchering med i købet. Det vil sige, at vi behandler og redigerer dine billeder, så de lever op til deres fulde potentiale, inden du modtager dem fra vores fotograf i Aarhus. Hvis du har spørgsmål undervejs i processen eller til en forestående fotoopgave, så sparrer vi meget gerne med dig. Ring på +45 40 44 19 26 eller send en mail til mail@Sanneberg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *