Kom i form med det transportable fitnesscenter fra Bodybossgym.dk

By | 10. december 2019

Er du en af de mange danskere, der lever et liv på farten, med en travl dagligdag der ikke levner plads til besøg i fitnesscentre? Eller bor du ikke i nærheden af et center, du kan lide? Måske har du bare ikke lyst til at træne i center sammen med mange andre. Kan du svare ja på et af disse spørgsmål, skal du overveje et kig ind på Bodybossgym.dk.

Bodybossgym.dk er en dansk forhandler af transportable fitnesscentre efter et amerikansk koncept. Det transportable fitnesscenter er udviklet med bekvemmelighed og behændighed i tankerne. Du er dækket ind på alle de træningsformer, du ellers kan finde i normale fitnesscentre.

Uanset hvilke resultater, du er på udkig efter, kan Bodybossgym.dk hjælpe dig hele vejen. Toning af kroppen, fedtforbrænding, muskelopbygning eller vægttab kan du opnå med denne smarte løsning. Og så kan du have centret med dig overalt!

Succesfuldt og efterprøvet fitnessprodukt med oprindelse i USA

Bodybossgym.dk sætter kunden i fokus. Som den eneste forhandler af det banebrydende koncept i Danmark, har du en enestående mulighed hos Bodybossgym.dk. Lige nu har de tilbud på deres BodyBoss 2.0, som er en forbedret og udvidet version af den originale pakke.

Med i BodyBoss 2.0 får du en sammenklappelig VectorFitBase, en sammenfoldelig træningsbar, to håndtag, to stropper til ankler og håndled, et sæt med to specialfremstillede træningsbånd samt et døranker med ring. Disse rekvisitter dækker dig ind på en lang række fitnessøvelser. Den medfølgende instruktionsmanual og det gratis tre-ugers-program sørger for, at du kommer godt i gang med udstyret.

Er du interesseret i at læse og høre mere om Bodybossgym.dk, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er masser af informationer samt mulighed for at kontakte firmaet og stille spørgsmål om deres produkter. Du kan også se en video, hvor produktet præsenteres og forklares del for del. Så skal du ikke holde dig tilbage med at planlægge din næste træningsrutine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *