Forkæl din hund med det bedste fra naturen

By | 13. november 2019

Der findes mange forskellige alternativer derude, når det kommer til hundefoder, og det kan være svært at vælge. Både hvis du har en voksen hund eller en hundehvalp, er der mange behov, som skal dækkes, så din hund har det bedst muligt. Her kommer Carnilove ind i billedet, som indeholder de bedste naturlige ingredienser både til den voksne, den unge eller hundehvalpen.

Lækkerier din hund ikke kan stå for

Hvis din hund er kræsen, så har Avifauna.dk et stort udvalg af forskellige smage og teksture, alt efter din hunds præferencer. For nogle hunde ændres deres smag og behag også, men her kan du finde Carnilove med blandt andet and, fasan, laks, kalkun, kylling, kanin og lam. Så der er noget for enhver smag. Og produkterne laves specielt efter, om din hund er voksen eller hvalp, så hunden får præcis de proteiner eller umættede omega-3-fedtsyrer, som passer til dens behov.

Laks og kalkun til hvalpe har eksempelvis en positiv indvirkning på hundens mentale udvikling, på hjertekar-systemet og på stofskiftet, da det netop indeholder nemt fordøjelige proteiner og de umættede fedtsyrer.

Naturlige ingredienser til menneskets bedste ven

Du kan finde produkter, som er 100 % korn- og kartoffelfri, og som er specielt nærende som tilskudsfoder til voksne hunde. På hjemmesiden kan du se alle ingredienserne i samtlige produkter, så du er helt sikker på, hvad du fodrer din hund med. Produkterne fås også med frisk kød til de voksne hunde af alle racer, så hunden kan vende tilbage til sine rødder som jæger, hvor dens primære føde først og fremmest bestod af frisk kød fra dens bytte. Derudover indeholder produktet også grøntsager og naturlige urter, som giver en endnu mere naturlig måde at fodre på.

Læs mere om Carnilove og alle de naturlige smage på avifauna.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *