Gør din butik synligere med elegante galgeskilte

By | 18. september 2020

Galgeskilte, også kaldet udhængsskilte, er en populær skilteløsning, som gør din virksomhed ekstra synlig i gadebilledet. Almindelige facadeskilte er ofte placeret direkte på bygningen, og kan ikke ses fra lang afstand. Et diskret galgeskilt hænger derimod ud fra bygningen og kan læses, når potentielle kunder kommer gående langs gaden, længe før de når din butik.

Med et galgeskilt øger du altså din virksomheds synlighed, hvad enten det er en café, en tøjforretning, et bageri eller noget helt fjerde. Alle brancher har brug for synlighed. Du kan vælge imellem en række forskellige designs, med vidt forskellige æstetiske udtryk. Derfor kan du også være helt sikker på at finde et skilt, der passer til din virksomhed.

Selve skiltet har du rig mulighed for at tilpasse. Farver, fonter, logo og påtryk er helt op til dig. Det er dog vigtigt at huske, at et galgeskilt er et forholdsvis lille skilt, og derfor er det en fordel at gå efter et enkelt og tydeligt udtryk. Mange vælger at nøjes med et logo eller virksomhedens navn, mens yderligere oplysninger f.eks. kan hænges op på butikkens vinduer, som potentielle kunder så kan opsøge.

En stilfuld skilteløsning til alle brancher

Alle virksomheder, som har en fysisk forretning, kan have glæde af et galgeskilt. Uanset om din forretning ligger i forreste række, på en trafikeret vej eller en gågade, eller måske gemt væk i en baggård, kan et galgeskilt være med til at tiltrække flere kunder.

Galgeskiltet træder tydeligt frem i bylandskabet modsat almindelige skilte, som hænger fladt på facaderne. Derfor er de også mere opsigtsvækkende og lette at få øje på for dine kunder. Skiltene er dynamiske og kan tilpasses den pågældende butik eller gades udseende.

Det kan være nødvendigt at sætte dig ind i lokalplaner og regler i dit område. Flere og flere kommuner stiller nemlig krav til, at skiltningen på butiksfacader er afdæmpet og klæder bygningen. Et galgeskilt er et af de mindst forstyrrende skilte, så det er et godt valg hvis din forretning f.eks. har til huse i en historisk bygning.

Man kan have nok så god service og forhandle de ypperste kvalitetsvarer, men hvis ens forretning bliver overset, kan det være lige meget. Sørg for at din butik får den opmærksomhed, den fortjener, med en optimal skilteløsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *