Med en mobil håndvask kan du levere god håndhygiejne alle steder

By | 19. september 2020

Håndhygiejne er blevet en mangelvare i hele verden. Derfor bliver der hele tiden udviklet nye tiltag for at gøre god hygiejne tilgængelig for alle. Med en mobil håndvask sørger du for, at man til enhver tid kan få vasket hænder under ordentlige forhold.

Den store og pludselige efterspørgsel på håndhygiejne har sat offentlige og private toiletter under pres. Vi har ikke indrettet vores samfund til at vaske hænder hele tiden, og derfor mangler vi pludselig kapacitet til det. Derfor er der godt gang i produktionen af mobile håndvaske overalt i landet.

Den mobile håndvask er på ingen måde en ny opfindelse. Mange kender den fra store arrangementer såsom festivaler og messer, og den har også været populær på offentlige institutioner i mange år. Men pludselig er den også blevet hverdagskost på mange kontorer og arbejdspladser, hvor man ikke før har haft fokus på håndhygiejne.

Robust og forsvarlig mobil håndvask til alle formål

Den mobile håndvask har udviklet sig over årene, og nu har den fundet sin optimale form. Den bygges ofte i rustfrit stål, hvilket betyder at den kan opsættes både indendørs og udendørs. Ved udendørs opsætning anbefales det dog at sørge for overdækning i tilfælde af dårligt vejr.

Håndvasken har indbyggede bevægelsessensorer, så den kan betjenes uden berøring. Der er også indtænkt plads til montering af sprit-, sæbe- og papirdispensere.

Med en mobil håndvask kan du altså tilbyde en forsvarlig og robust hygiejnestation, som ovenikøbet kan opsættes hvor som helst. Den kan både leveres med tilslutning til vand og afløb, og med dunke til rent og brugt vand, så du ikke er afhængig af kloakforholdene på stedet.

Investér i bedre hygiejne allerede i dag, og bestil en mobil håndvask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *