Et skræddersyet hjem: 3 ting, du kan gøre

By | 20. august 2020

Vi drømmer alle om et hjem, der er helt og aldeles vores eget, men det være uoverskueligt at starte op på og føre ud i livet. Man bør derfor starte med én ting ad gangen, medmindre man bygger fra nyt, så man ikke går i en konstant følelse af, at huset aldrig bliver færdigt. Vi giver dig her tre bud på ting, som kan gøre dit hjem helt personligt.

Tænk på gulvene

Gulvene er det første, man bemærker og træder ind på i et hjem, og derfor bør du gøre noget ekstra ud af dem, hvis folk skal huske det at komme hos dig som en speciel oplevelse. Med specialgulve kan du eksempelvis få epoxy gulve, som ingen i din vennekreds har, og samtidig er det en rigtig praktisk løsning, som du bliver glad for, når børnene spilder appelsinjuice og leger med kridt.

Vinduespartier

Bygger du fra nyt, så har du en helt unik mulighed for at gøre noget særligt ved dit hjem på vinduesfronten. Det er meget forskelligt, hvordan man de sidste mange år har brugt vinduer, og den moderne løsning er store panoramavinduer, som fylder hele væggen. Lysindfaldet er nemlig afgørende i det moderne hjem, og jo mere naturligt lys, jo bedre.

Halvvægge

Halvvægge er noget, som vi danskere bruger for lidt, på trods af at vi elsker køkkenalrum, hvor disse halvvæge fungerer som en delvis rumdeler uden at tage opmærksomhed. Det er naturligt at sætte moduler og interiør op ad halvmuren, og det giver nogle indretningsmuligheder udover det sædvanlige. Der er rigtig mange muligheder for indretning med halvvægge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *