3 tips til at skabe det perfekte badeværelse

By | 30. april 2020

Vi elsker at lege med indretning, vi elsker et badeværelse i topform, og vi elsker det lille stykke luksus i hverdagen, som giver ro i maven og kropslig velvære. Badeværelset er et af de vigtigste rum i vores liv, og de mange timer vi bruger i det skal helst være så komfortable som muligt. Men hvordan skaber vi den bedste komfort på vores badeværelse?

Vi kommer her med 3 tips til, hvordan du bedst får skruet dit badeværelse sammen, så det matcher dine behov for en lille smule luksus i hverdagen.

En indespa for maksimal velvære

Er der nogen i verdenshistorien, som nogensinde har takket nej tak til en tur i spa, fordi det ikke lige var det, de følte for? Det tror vi ikke, og derfor er en indespa nummer et på listen over ting, som du bare må have i det perfekte badeværelse. Det har både den praktiske effekt af, at du bliver ren, men det er ingenting sammenstillet med den beroligende effekt, de mange dyser giver, når boblerne rammer kroppen.

En indespa er til dem, der vil forkæle sig selv i stor stil – og det fortjener vi alle sammen engang i mellem.

Få hurtigt tørre håndklæder med en håndklædevarmer

En håndklædevarmer er en elektronisk radiatorlignende enhed, som der strømmer varme igennem og hurtigt tørrer, hvad end der hænger på den. Det vil typisk være håndklæder, men man kan også sagtens hænge et par våde sokker eller underbukser op, hvis man er i underskud af dem.

Man kan få håndklædevarmere, som bliver installeret i bygningen, og man kan få håndklædevarmere, som ikke behøves en direkte installation i hjemmet, men som derimod bare kører på strøm.

Duftpinde skaber skøn aroma

Duftpinde hører ethvert moderne badeværelse til, da den helt specielle essens, som disse pinde kan give, gør det til en unik oplevelse at træde ind i rummet. Hvis dine naboer eller venner har duftpinde, vil du helt sikkert kunne genkende duften andre steder du går, fordi det er noget, man lægger mærke til.

Duftpinde kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige dejlige dufte. Der findes både mandlige og kvindelige dufte (og dem lige midt i mellem). Husk dog at udskifte dem efter et par måneder, da effekten forsvinder over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *