Unik indretning: Gør dit kontor til noget helt specielt

By | 26. april 2020

Ikke alene kan det forbedre motivationen hos medarbejderne, men unik indretning kan også styrke din virksomheds brand. Hvis du har noget, som ingen andre har, vil det helt sikkert blive lagt mærke til, og så vil du og dit brand printe sig ind på indersiden af hovedet.

Vi giver dig her nogle råd til, hvad du kan gøre for, at din virksomhed bliver husket.

Sæt plantevægge op

Nej, det er ikke længere nok bare med stueplanter og kontorkaktusser. Hvis du for alvor vil gøre dig bemærket, skal du oppe dig med 500 %, og det gør du med plantevægge. En plantevæg er, som navnet antyder, en væg fyldt med planter, som giver dit kontor 5-stjernede hotel-vibes.

Plantevægge fungerer ideelt i lobbyen eller foyeren, hvor de er noget af det første, som en potentiel kunde møder. Hvis du vil gå all in, sætter du plantevæggene op med en lille rille af vand i bunden for det ultimative jungle-look. Generelt kan rindende vand gøre noget for indretningen.

Springvand er lig med storhed

Nuvel – det er ikke alle, der har de økonomiske midler eller for den sags skyld plads til at opsætte et springvand. I hvert fald ikke dem, man ser på film. Men mindre kan faktisk også gøre det, og det er bestemt en mulighed at finde springvand, som kommer i en størrelse egnet til din virksomhed også.

Et springvand fortæller noget om det overskud og den succes, virksomheden har og har haft. Det er et statussymbol, for hvem har ikke lyst til at arbejde sammen med nogen, der har et springvand i lobbyen? Vi kan garantere, at det er det første, som kunden snakker om, når I sammen går hen til mødelokalet.

Specialdesignet skiltning

Har du din virksomheds navn hængende udenpå din bygning med store bogstaver, som kan ses fra 100 meters afstand? Hvis ikke, så bør du investere i det. Ikke alene er det praktisk for besøgende, som ikke skal lede efter små vejnumre, men det giver bare noget helt særligt, hvis du hver morgen møder ind og ser din virksomhed veje højt i vejret.

Du kan også sætte det op som et separat skilt ude på græsplænen foran kontoret. Det er op til dig, men begge løsninger er lige storslåede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *