Mobile dæmninger er et must for dig, der har en ejendom ved vandet

By | 15. januar 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ligger din virksomhed tæt ved vandet, eller er du så heldig at have hus i første række, har du sikkert også prøvet at stå med frygten for, at der bliver oversvømmelse. Det meste af tiden, er det nemlig en fornøjelse at have en placering lige ned til vandet, men når det trækker op til storm, eller måske lige frem orkan, og vandet truer med at stige, er det ikke sjovt længere. Derfor er det et must for dig, der har en ejendom i nærheden af vandet, at du har udstyr liggende, så du kan forhindre, at der sker skader på din ejendom. 

Det mest effektive udstyr er en mobil dæmning. Det er en lang stofpose, der på bare syv minutter kan fyldes med vand. Den lægger du rundt om dit hus eller din virksomhed. Dæmningen kan holde vand i en højde af 55 centimeter væk. Der skal altså være en stor stigning af vand, før det kommer ind i bygningerne. Når vandet er sunket, kan du hurtigt tømme den mobile dæmning og pakke den sammen. Så er den klar til brug, næste gang vandet stiger. Det er langt hurtigere og meget mere effektivt end sandsække. 

Et godt sted for dig at købe en mobil dæmning, lige meget om du vil have en som virksomhedsejer eller som privat person, er på hjemmesiden oliesug.nu. Deres speciale er produkter, der kan hjælpe med til at forhindre et olie- eller kemikalieudslip. Det kan en mobil dæmning også bruges til, hvis I har brug for det. I langt de fleste tilfælde bliver de dog brugt til at stoppe en oversvømmelse. 

Du kan bruge en mobil dæmning på alle overflader. Det er både sten, grus og andre typer af overflader. Derudover kan du også bruge dem på en skråning. Der skal du først strø noget tætningspulver ud, så dæmningen ikke skrider på skråningen. Dermed er du sikker på, at den bliver liggende, hvor den skal.