MAN Lastbiler – fleksibilitet, effektivitetsgaranti og stor komfort

By | 12. januar 2018

Er virksomheden på jagt efter en lastbil til salg? Så skal du tage et kig på MAN TGS. En yderst fleksibel lastbil, der kan tilpasses dine behov, så den kan bruges til alt fra tung lokalkørsel til kommunale specialopgaver. Allrounder’en er udviklet med et nyt og brugervenligt betjeningsfelt, ligesom hvileområdet er designet med fokus på komfort.

MAN TGS

MAN TGS høster stor ros blandt anmeldere og bruger – først og fremmest for komforten og den nye førerkabine, der gør det til en leg at køre lastbil.

Lastbilen er udviklet til at kunne klare selv hårde strabadser, og det betyder, at den mestrer mudrede skovveje ligeså godt som stejle grusveje og lange ture på motorvejen. Motoren er kraftfuld og sammen med den lette konstruktion betyder det, at vognen aldrig kommer til at mangle kræfter.

Når du vælger en MAN TGS, så bliver den selvfølgelig indrettet efter dine behov. Det kan være langturskørsel, byggeplads og beton, distributionskørsel, land- og skovbrug, udrykningskøretøjer, skralde- og fejebiler samt specialkøretøjer. Har du idéen, så har MAN løsningen.

Den eksklusive storebror

Er du lastbilentusiast, og vil du have det bedste af det bedste at køre i, så skal du kigge på TGS’s storebror, den eksklusive MAN TGX Performanceline Edition. Her får du endnu mere power, endnu mere design og endnu mere performance. Topmodellen har en MAN D38-motor med 640 hk.

Men TGS Performanceline Edition er ikke for hvem som helst. Den er til chaufføren, der lægger vægt på detaljerne og som vil ha’ fuld valuta for pengene – os som gerne vil have lidt luksus i køretiden. Lastbilen produceres nemlig kun i 100 eksemplarer, og det må siges at være en luksus, der kan sidestilles med læder i kabinen, alu-pyntelisterne i Dark Blue og de blå kontrastsømme.

Og ikke nok med det. Du får selvfølgelig komfort i særklasse – både når du sidder bag rattet, men også når du trækker dig tilbage til de rolige stunder.