MaMaMeMo – sjove Pop-up telte og lækker legemad i træ til ungerne

By | 8. marts 2018

MaMaMeMo er et kendt dansk legetøjsbrand, som produceres af AMleg, der har eksisteret siden begyndelsen af 1960’erne. AMleg lagde ud med at fremstille dukketøj, men har i årenes løb udviklet andre produkter som eksempelvis det populære MaMaMeMo legemad i træ og de sjove Pop-up telte, som kan anvendes både indendørs og udendørs. I mærket MaMaMeMo fås desuden filtmasker, balancecykler og andre typer af legetøj til udeleg. MaMaMeMo legetøj er designet med udgangspunkt i at stimulere børns fantasi og samtidig styrke deres sociale kompetencer gennem leg.

Pop-up telte er den perfekte legehule i børneværelset eller på stranden

Elsker dit barn at gemme sig eller have sin egen lille hule, hvor det kan slappe af eller sidde og lege, så er et MaMaMeMo Pop-up telt helt fantastisk. Teltet fås i flotte og fantasifulde designs til både drenge og piger, og det har mange fine detaljer som f.eks. gardiner, der kan rulles op og ned. Luftcirkulationen er god, samtidig med at insekter holdes ude. Barnet kan tilbringe mange gode timer i teltet alene eller sammen med kammerater, og teltet kan nemt medbringes på stranden eller placeres i haven eller i børneværelset. Teltet har desuden UV-filter, så barnet altid kan kravle i skygge på en varm sommerdag.

Barnet kan lave spændende retter med legemad i træ   

De fleste børn er nysgerrige, når det gælder madlavning og vil gerne med mor og far i køkkenet. Med MaMaMeMo legemad i træ får barnet mulighed for selv at øve sig i at lave forskellige retter og lære mere om de forskellige madvarer. MaMaMeMo legemad er smukt designet, så madvarerne ligner de ægte madvarer, og i udvalget finder man f.eks. smør, frugter, grøntsager, mælk, ketchup, kakaomælk og smøreost. MaMaMeMo legemad fås også i sæt, så barnet f.eks. kan øve sig i at lave morgenmad, eller det kan lære, hvordan man skære grøntsager og kød ud i skiver. Hvis du gerne vil forære dit barn sjovt og lærerigt legetøj i mærket MaMaMeMo, så finder du et stort udvalg af produkter hos netbutikken Legehimlen, som tilbyder favorable priser og hurtig levering inden for 1-3 hverdage. Medlemmer af kundeklubben optjener 5 %, når de handler.