Professionel trappevask – for pænere opgange

By | 5. marts 2018

Er du bosiddende i en etageejendom, er du sikkert meget opmærksom på, hvordan opgangen tager sig ud. Der er meget stor forskel på, hvorledes de enkelte boligforeninger indretter sig, når det handler om vedligeholdelse af fællesarealer og rengøring af trapper og trappeafsatser. I visse større foreninger findes der en fast vicevært, som sørger for, at disse opgaver udføres på regulær basis.

Trappevask – en kedelig tjans

Mindre foreninger vælger ofte at lade beboerne selv stå for vask af trapper – og dette medfører ofte, at opgaven ikke bliver udført. Det er ikke sikkert, at man kan regne med, at den enkelte beboer er til rådighed, den dag, det er hendes eller hans tur. Og hvis trappevask udskydes blot en uge, kan det tydeligt ses. Vinteren og efteråret er særligt hårde, da der her slæbes både mudder, salt, grus, sne og sjap med ind i opgangen, som, når det er vådt, udgør en risiko for faldulykker, og som tørrer ind og efterlader grimme aflejringer på trapper og repos’er.

Professionel trappevask behøver ikke at koste en formue

Det er derfor værd at overveje, om ikke opgangen skulle droppe den kollektive løsning, og i stedet alliere sig med et rengøringsfirma, som kan tage sig af den ulidelige opgave med trappevask. Hos PA Rengøring kan du lave en aftale om månedlig, ugentlig, eller halvmånedlig trappevask i din ejendom, så beboerne slipper for besværet, og trapperne altid er rene og pæne. PA Rengøring tager rengøringsopgaver meget alvorligt, og behandler ejendommens fællesområder pænt og respektfuldt. Hos PA Rengøring har vi kun de bedste og mest erfarne og ansvarlige medarbejdere tilknyttet – dette er din garanti for, at din trappevask altid udføres til fuld tilfredshed.

Hos PA Rengøring kan du, foruden trappevask, få tilbud på andre opgaver i forbindelse med ejendomsservice, for eksempel snerydning og græsslåning. Se mere på rengoringsfirma.dk