Kontroller adgangen til din ejendom med Scantron

By | 17. juni 2019

Det virker trivielt, men det er alligevel utrolig vigtigt: Du og dine lejere skal selv have kontrol over, hvem der kommer ind og ud af jeres ejendom. Det får I kun med et adgangssystem, der er brugervenligt og virker upåklageligt. Byd folk velkommen i ejendommen med totalløsninger for adgangskontrol, dørtelefoni og brandkommunikation fra Scantron.dk.

Scantron.dk tilbyder sikre løsninger for adgangskontrol med chip til både dør og elevator, så I har fuld kontrol over, hvem der kommer ind og ud af bygningen. Uanset om systemet skal bruges til privat eller erhverv, kan du på Scantron.dk skræddersy en løsning, der passer til dine behov komplet med udstyr og tilhørende software.

Mindsk hverdagsirritationerne og forhøj sikkerheden

Det første, folk møder, når de kommer til et lejlighedskompleks, er dørtelefonen. Og de fleste kender nok irritationen ved en dørtelefon, der ikke virker ordentligt. Når dørtelefonen skratter så meget, at man ikke kan høre, hvad der bliver sagt, eller når lyden falder helt ud, er det ikke bare en stor irritation i hverdagen. Det forringer også sikkerheden, fordi brugerne bliver tilbøjelige til bare at lukke folk ind, uden at sikre sig, at det er dem, de kender. Derfor kan det godt betale sig at investere i en ordentlig dørtelefon.

På Scantron.dk finder du et stort udvalg af dørtelefoner, der fungerer upåklageligt og er ekstremt brugervenlige. Udover gode klassiske dørtelefoner, finder du f.eks. dørtelefoner, der bliver forbundet til beboernes telefoner, så de kan få et almindeligt opkald, eller dørtelefoner, der kan styres med telefon eller tablet via en app.

Du kan lære meget mere om Scantrons store udvalg af løsninger på Scantron.dk, eller du kan kontakte Scantrons dygtige medarbejdere på telefon: + 45 66 13 99 66 eller e-mail: info@scantron.dk og høre mere om, hvad de kan gøre for netop dit projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *