Gør en forskel som personlig træner

By | 14. juni 2019

Alle har perioder af deres liv, hvor de er i tvivl om, hvad de skal. Hvilket arbejde kunne være spændende? Hvilken uddannelse skal jeg vælge? Hvad er fremtidsmulighederne i det? Træner Akademiets uddannelse til personlig træner er for dig, der kan lide at træne og gerne vil gøre en stor forskel for andre mennesker i dit arbejde.

Du kender det sikkert selv. Nogle gange er det bare svært at komme ud ad døren på den løbetur eller at cykle gennem regnvejret ned til fitnesscenteret. For mange er det også svært at vide, hvordan de skal træne for at nå deres mål, hvad enten det er vægttab, opbygning af muskler, bedre kondition eller noget fjerde. Træner Akademiets uddannelse til personlig træner lærer dig at rådgive og guide folk til at nå deres mål og drømme.

Kombiner stor viden med praksis

Når du uddanner dig til personlig træner hos Træner Akademiet, får du en stor viden om alt fra anatomi og fysiologi til motivation og kommunikation. Det betyder en spændende og alsidig hverdag med mange forskellige opgaver. Du lærer, hvordan du kombinerer teori med praksis for at kunne give kommende kunder den mest professionelle træning, skræddersyet til netop dem. Du lærer, hvordan du motiverer dem, når det er allerhårdest. Og du lærer, hvordan du kan hjælpe andre mennesker med at tro på sig selv og nå deres mål.

Fitness er en branche i vækst, og derfor vokser efterspørgslen på personlige trænere også. Træner Akademiet har stor succes med netop deres uddannelse til personlig træner, fordi de er specialiserede og brænder for netop den uddannelse.

Invester i din fremtid, og uddan dig til personlig træner hos Træner Akademiet for kun 695 kroner om måneden.

Vil du vide mere? Besøg blivpt.dk, eller kontakt Træner Akademiet på tlf.: +45 42 90 90 96 eller mail: kontakt@blivpt.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *