Hvor meget er din bolig værd?

By | 22. juni 2020

I uforudsigelige tider som disse kan det være en ekstra stor beslutning at sælge sin bolig, og når så den offentlige ejendomsvurdering lader vente på sig, som i øjeblikket, ja så kan det virke nærmest dumdristigt. Heldigvis kan du hos Dansk Boligvurdering afprøve deres boligberegner, hvor du kan få et realistisk indblik i din ejendoms værdi. Vil du gerne have en helt præcis vurdering skal du have en mægler ud for at besigtige din bolig, du har nemlig mulighed for at få en gratis boligvurdering, så du kan få startet forløbet med at sælge godt ud.

Match med din mægler

Et vigtigt element i salgsforløbet er at have en mægler, som man stoler på, det giver nemlig tryghed igennem hele forløbet. Derfor tilbyder Dansk Boligvurdering også mæglermatch, som opnås gennem 4 nemme skridt: først skal du udfylde en formular med navn, boligens adresse og kontaktinformationer, dernæst bliver du ringet op, så I i fællesskab kan finde en mægler i dit lokalområde, der passer til det, du leder efter. Derfra booker du en aftale hos pågældende mægler, der så kommer ud til dig og giver en vurdering af din bolig.

Kendetegnende for et godt salgsforløb er, at du føler dig tryg og tilpas igennem det hele, og det er også derfor at det er vigtigt at finde den rette mægler til netop din bolig.

Du styrer tempoet

At sælge sin bolig kan nogle gange være en stor beslutning, og derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet, og det betyder indimellem at tingene skal foregå i et langsommere tempo. Med et mæglermatch og en gratis boligvurdering får du alle muligheder for at styre, hvordan tingene skal foregå, så du føler dig tilpas.

Interesseret i at vide mere?

Har du flere spørgsmål vedrørende salg af din bolig, så kan du udfylde formularen på deres website og blive ringet op og få vejledning til dine bekymringer i den forbindelse. Du har nemlig altid mulighed for at modtage gode råd og professionel vejledning – både før, under og efter salget. Kan du godt lide at være opdateret omkring hvad, der sker inden for det danske boligmarked, kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du modtager nyheder samt inspiration og gode råd i forbindelse med salg af din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *