Herôme neglelak redder skadede og svage negle

By | 27. maj 2020

Kender du det – du har købt en lækker, dyr neglelak i den flotteste farve – men blot få dage efter du har lagt den på, begynder dine negle at flosse? Eller måske har du negleproblemer der gør, at du sjældent når så langt som til at lægge neglelak? Herôme neglelak er svaret på dine problemer.

Herôme er et hollandsk mærke, der er specialiseret i neglepleje. Det betyder, at de ikke blot fokuserer på at skabe flotte neglelakke – men også plejeprodukter, der gør dine negle skønne og sund, før du lægger lak på. For Herôme handler det altså om helhedsoplevelsen, og kvalitet er nøgleordet.

Herôme anbefales hvis du har:

  • Bløde negle, der knækker nemt
  • For vane at bide negle
  • Hårde neglebånd, der revner
  • Negle, der spalter og flosser
  • Skadede negle efter akryl, gele eller shellac
  • Langsomt groende negle

Herômes produkter fungerer ved at reparere neglen indefra. Produkterne kan løse alle tænkelige negleproblemer. De producerer både neglehærdende, negleforstærkende, plejende og nærende produkter, og så selvfølgelig neglelak og neglelakfjerner.

Når du bruger Herômes produkter, er det en god idé at investere i flere af dem, og især i deres neglelakfjerner: Caring Polish Remover, som er ekstremt plejende og acetone-fri. De nærende komplekser i deres produkter arbejder sammen, og du risikerer at ødelægge det plejende arbejde ved at bruge en skrap neglelakfjerner af et andet mærke.

Styrk dine negle for et skønt og smukt resultat

En af Herômes mest populære produktserier er deres negleforstærkere. Disse produkter fungerer som et ekstra lag beskyttelse og styrke til dine negle, så du ikke risikerer at de bukker eller flosser. Produktet bruges inden neglelak, men kan også sagtens stå alene for et naturligt udtryk.

Serien indeholder styrkende og hærdende produkter af varierende styrkegrad, så du kan finde netop det supplement, der passer til dine negle. Oplever du at dine negle i nogle perioder er svagere end normalt, kan du ty til den ekstra stærke version for et holdbart resultat.

Den styrkende behandling lægger sig ikke ovenpå neglen som en skal, men går dybt ned i neglen og forstærker. På den måde binder den altså lagene sammen og skaber en stærk overflade, som du kan lægge din yndlingsneglelak ovenpå. Resultatet er neglelak der holder meget længere, end du er vant til!

Orientér dig i Herômes mange produkter og find det, der passer lige til dig. Alle fortjener smukke og stærke negle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *