Få inspiration til renoveringen af din kirke

By | 31. marts 2017

Hvis du er med i udvalget, der skal finde ud af, hvordan din kirke skal renoveres, er det meget muligt, at du har en masse spørgsmål til, hvordan det skal foregå på bedst mulig vis. Mange af dem, der sidder i landets menighedsråd, har intet med byggebranchen at gøre. Det kan derfor være svært for dem at vide, hvordan det vil være bedst at istandsætte og passe på deres kirke. 

Det kan være en god ide at kigge på bloggen kirkedrift.dk. Det er en blog, der henvender sig specielt til beslutningstagere på kirkeområdet. Den er derfor skrevet i et sprog, som alle kan forstå, og om emner, der kun er relevante for dem, der er ved at istandsætte et kirkerum, skal gøre noget ved fugten i deres kirke eller skal håndtere lignende problemer. 

Bloggen er derfor en god platform til at søge oplysninger og inspiration i forbindelse med jeres projekter. Det er ikke en blog, som du nødvendigvis behøver at følge som andre blogs. Selvfølgelig kan du læse med, hver gang der kommer et nyt indlæg, men det giver lige så meget mening, at du opsøger bloggen, når der er noget konkret, du leder efter. Alle indlæggene på bloggen ligger i arkivet. Det kan derfor sagtens være, at der er et tidligere indlæg, som har lige præcis de informationer, som du leder efter. 

Mange kirker er gamle bygninger, og det handler derfor om at beskytte dem og passe godt på dem. Med dit arbejde i menighedsrådet eller en af de andre instanser i forbindelse med kirken, gør du et stort stykke arbejde for at gøre det. Der er mange firmaer og virksomheder, der deler din passion for at bevare en vigtig del af vores historie, som kirkerne jo er. Dem kan du også nemt finde, når du ser på kirkedrift.dk. Det er for eksempel firmaer, der bruger noget kalk, der egner sig særlig godt til kirker.