Få hjælp til dine smerter

By | 16. september 2019

Hvis du går og har konstante smerter, måske har du endda prøvet forskellige ting og tilbud, men ingen af dem har virket, så er et forløb på en smerteklinik i Århus måske noget for dig. Smertefribevægelse har sådan en klinik, hvor de er specialiserede i at behandle længerevarende smerter. De beskæftiger sig med træning, bevægelse og uddannelse som en del af en smertebehandling. De tre mænd bag smerteklinikken er Nikolaj, Ying og Anders, der har en fælles vision om at skabe muligheden for et liv med bevægelse uden smerte. De er personlige trænere og smertebehandlere og har alle uddannelser og kurser bag sig, så de er bedst muligt kvalificerede til at hjælpe dig

Hvad indeholder et smertebehandlingsforløb?

Hvert forløb er centreret om den individuelle klient, der er nemlig ofte store forskelle i, hvordan vi oplever smerte, hvad man rent fysisk kan holde til og hvilken behandling, der virker bedst. Du får desuden en række værktøjer til at videreudvikle din fysiske kunnen selv.

Et behandlingsforløb indeholder typisk:

  • Læring om smerte gennem teori og praksis
  • Redskaber til smertehåndtering
  • Strategi til at blive smertefri
  • Opbygning af styrke i kroppen
  • Øvelser og træningsprogrammer
  • Træningssessioner

Lær at tackle din smerte

Hvis du er i tvivl om, hvordan eller hvorvidt et smertebehandlingsforløb kan hjælpe dig, så kan du heldigvis få en konsultation inden forløbets start, så du i fællesskab med behandleren finder den bedste løsning for dig.

Du kan desuden også finde øvelsesvideoer og information om forskellige smerter inde på hjemmesiden samt læse mere om de forskellige behandlere og deres baggrunde. Så hvis du ønsker dig et aktivt liv, hvor smerte ikke begrænser dig eller styrer hvad du kan, så kan du kontakte dem hos Smertefribevægelse i dag og bestille en konsultation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *