Find de rette fodertrug til grise blandt et enormt udvalg

By | 17. september 2019

I Danmark opdrættes hvert år millioner af slagtegrise, og vi er dygtige til det. Det er en industri med en enorm mængde erfaring i forhold til logistik, fodring og transport af grisene. For at holde det høje niveau oppe, er det vigtigt at sørge for at staldinventaret kan følge med. Herunder skal man sørge for at købe optimale fodertrug til grise, så grisene får godt med næring.

Grisekød er en af de største danske eksportposter, og svineindustrien er særdeles veludviklet. Det betyder at der er et stort udvalg af inventar og tilbehør til rådighed for de danske svinefarmere. Derfor er det muligt at finde det, enhver har brug for – i enhver situation.

Fodertrug til grise kommer i forskellige udformninger og størrelser, og valget afhænger af mange faktorer. Allerførst bør man tage grisenes størrelse i betragtning. Derudover er det vigtigt at overveje, hvilken type foder, truget skal kunne indeholde. Og ikke mindst bør man overveje de eksisterende staldforhold. Det er vigtigt at få trugene integreret på en praktisk måde, så arbejdsgangen ikke besværliggøres.

Fodertrug til grise i alle størrelser

Du kan både finde trug til manuel betjening samt foderautomater, som uddeler foder til grisene løbende. Nogle af trugene er også designet til at stimulere grisenes naturlige rode-refleks, og disse er især velegnede til små grise. Udover fodertrug er der også et stort udvalg af drikkeskåle til rådighed.

Grise er et hurtigvoksende dyr, men hvis ikke de får nok at spise eller drikke, sættes udviklingen i stå og trivslen mindskes. For at alle grise skal trives og vokse optimalt, er det vigtigt at de har lige adgang til foder og vand. Invester derfor i robuste og praktiske fodertrug til dine grise, så hjælper du dem godt på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *