Egtved strømper

By | 11. oktober 2022

Hvis du også er træt af, at der konstant går huller i dine strømper, og at de mister farven efter første vask, så er du kommet til det helt rette sted. Egvted har et væld af kvalitetssikre strømper i forskellige materialer, farver og længder. Så uanset om du foretrækker hvide ankelsokker, sorte regular sokker eller måske nogen, der er grå og knæhøje, så har Egtved med sikkerhed de perfekte strømper til netop dig.

Et væld af kvalitetsstrømper

Egtved er et førende brand på det internationale marked, når det gælder kvalitetssokker til mænd, og det er med god grund. Egtved tilbyder nemlig et bredt udvalg af strømper, hvor der er noget for enhver smag. I sortimentet finder du eksempelvis strømper af bambus, uld eller bomuld. Du finder strømper med og uden elestik. Du finder korte og lange. Og så finder du ikke mindst strømper i sorte, hvide, grå, brune og blå farver. Fælles for hele udvalget er, at de er behagelige at gå med, og så er det priser, som alle har råd til.

Design og komfort i højsædet

JGB har produceret strømper af høj kvalitet siden sin grundlæggelse i 1931. De formår som få at kombinere design og komfort, og så er de ovenikøbet fugtabsorberende. Det betyder, at dine fødder holdes friske og tørre, uanset hvad dagen måtte bringe. Du kan altså trygt have dem på under en lang arbejdsdag, på gå-eller løbeturen og til den festlige lejlighed. Derudover er de ikke mindst et foretrukken mærke, når smokingen skal findes frem –  for ikke nok med, at de er bløde og behagelige, så giver de også et eksklusivt look. Med strømper fra JGB undgår du både kolde, varme, svedige og lugtende fødder.