4 små ændringer som kan give dit badeværelse nyt liv

By | 10. oktober 2022

Er du blevet træt af at kigge på det samme gamle, kedelige badeværelse hver dag? Så kan du heldigvis med meget små ændringer give dit badeværelse et helt nyt udtryk. Og budgettet.. Det bestemmer du helt selv. Læs med her, og få fire metoder til at gøre dit badeværelse til et helt nyt rum.

Skift møblerne ud

Badeværelsesskabe- og møbler er helt definerende for rummets samlede udtryk. Med en enkelt udskiftning kan du derfor ændre hele stemningen. Hvis du synes, at badeværelsesmøblet er en for stor omkostning, så kan du nøjes med at male det i en anden farve. Det kræver dog, at møblet har en malebar overflade.

Installer en ny vask

Der er stor forskel på om din vask er nedsunket, rund, blank eller rustik. Det kan ændre hele udtrykket på dit badeværelsesmøbel. Der findes et utal af badvaske, så det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvilket stemning du kan fremtone med dit valg af vask.

Mal rummet

Selvom det er et badeværelse, så skal du ikke holde dig tilbage fra at give det en klat maling. Du kan i princippet både male vægge og fliser så længe, du vælger maling, der er beregnet til vådrum. Ligesom i alle andre rum, så er farver helt definerende for hvilke følelser et rum sætter i spil.

Udskift tekstiler og nips

Hvis du sørger en løsning, som ikke er helt så omstændig, så kan du altid starte i de små og skifte dine nips og tekstiler ud. Du må ikke undervurdere, hvor stor betydning de små detaljer kan have. Du kan også vælge at udskifte greb på møblerne i rummet.