3 køkkentilføjelser til dig, der skal flytte hjemmefra

By | 14. marts 2021

Skal du selv flyve fra reden, eller har du et barn, som meget snart skal flytte hjemmefra? Så er der uden tvivl mange ting på den lange tjekliste, som endnu mangler et kryds – og du vil helt sikkert også opdage flere ting på vejen. Vi kommer i denne artikel med gode råd til, hvad der kommer til at mangle i køkkenet, når du skal flytte ind.

Et godt stel til gæster

Selvom du kan finde meget godt i IKEA, så er det ikke ligefrem det, som man vil finde frem, når der kommer gæster. Med eksempelvis Mads Stage Stel kan du få noget lækkert og unikt stil, der er skabt af en dansk designer, og du vil have det lidt bedre med at invitere familien på kaffe.

En brødrister

Når du flytter hjemmefra, vil du opdage, at huslejen faktisk tager en stor del af budgettet, hvis du studerer. Det betyder, at du vil spise meget rugbrød, men det er dødkedeligt, hvis det ikke er blevet ristet en smule. En brødrister behøves ikke koste mere end 150 kroner, og det er godt givet ud, fordi du kommer til at bruge den rigtig meget. Det smager bare bedre med ristet brød.

Vandkarafler

Hvis du gerne vil have koldt vand, er det ikke nødvendigvis sikkert, at din vandhane kan levere det. Med vandkarafler kan du for ganske få penge hele tiden holde vandet koldt, fordi du ligeledes kommer til at drikke rigtig meget vand, når du finder ud af, hvor dyrt det er konstant at købe juice og sodavand på SU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *