Vælg den rette løsning for miljøet og pengepungen med CO2-neutrale træpiller

By | 15. august 2019

Der findes et væld af forskellige systemer til opvarmning i de danske huse. Hvis du ønsker at opvarme dit hus på en måde der er både er miljørigtig og økonomisk, er træpiller til træpillefyr eller brændeovn en oplagt løsning. Afbrændingen er nemlig CO2-neutral, og træpillerne er noget billigere end traditionelt brændstof såsom olie og kul.

Træpiller er et produkt sammensat af savsmuld og træspåner, oftest fra træsorterne fyr, gran og bøg. Når du køber træpiller, skal du være opmærksom på hvilken brændværdi der er angivet. Brændværdien afspejler nemlig hvor hårdt pillerne er presset og dermed hvor længe, de brænder. Ser du et godt tilbud på træpiller, skal du derfor være opmærksom på ikke at blive snydt – træpiller findes nemlig også af meget lav kvalitet.

Fordelen ved at købe træpiller af høj kvalitet er at de brænder i længere tid, og derfor skal du bruge relativt færre og fylde på sjældnere. Er dit træpillefyr eller din brændeovn hovedkilden til opvarmning i dit hus, får du brug for store mængder træpiller. I så fald er det nemmest at bestille dem over nettet med levering lige til døren.

Køb kvalitetstræpiller med høj brændværdi og få leveret lige til døren

Mængden af træpiller, du bestiller hjem, afhænger selvfølgelig af dit fyringsbehov. Der er forskel på at skulle opvarme en hel virksomhed udelukkende med træpiller, og så at have en hyggelig brændeovn som supplement til det private hjem. Du kan kontakte din leverandør og få hjælp til at regne ud hvor mange træpiller, du har behov for.

Træpiller kan være tunge som et ondt år, og derfor er det en fordel at få dem leveret frem for selv at fragte dem. Langt de fleste steder kan du få billig eller ligefrem gratis fragt til hoveddøren, så det er værd at undersøge de forskellige leverandører.

Har du brug for mange tons træpiller, kan det være en god idé at finde en erfaren forhandler, der i forvejen handler med virksomheder. På denne måde kan du være sikker på en pålidelig handel, og på at du får hvad du har bestilt. Og får du brug for flere træpiller, ved du hvem du skal kontakte.

Skal du til at skifte opvarmningskilde i dit hus, kan du med fordel overveje et træpillefyr. Træpiller er nemlig en effektiv, økonomisk og miljørigtig løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *