Stålhylder og reoler til ethvert industrikøkken

By | 8. januar 2021

Hvis du driver en restaurant eller en kantine, kender du godt til vigtigheden af, at tingene er sat ordentligt i system, uanset om det er arbejdsgangene, ordrehåndtering eller dit udstyr og dine råvarer. Sidstnævnte kan afhjælpes med et ordentligt hylde- eller reolsystem i dit køkken, så du hele tiden har overblik over alt dit inventar. Stål hylder eller reoler er et oplagt valg til køkkener, da de er fødevaregodkendte og kan spare masser af plads.

Hold styr på dine råvarer og dit grej

Reoler eller hylder i stål er et smart valg, da du kan sammensætte dem præcis, som du har brug for det i dit køkken. Hylder kan hænges på væggen i forskellige højder, så du kan få plads til både små krydderikrukker og store køkkenmaskiner over hinanden, og reoler fås i forskellige bredder, og kan tilpasses dit køkkens indretning i forskellige opsætninger. Fordelen ved reoler er, at de ikke skal hænges op på væggen og har masser af plads til alle dine råvarer, mens væghængte hylder sparer plads og gør det lettere at gøre rent på gulvet. Desuden er ikke alle vægge velegnede til at hænge hylder på, og her er reoler smarte.

God hygiejne og let rengøring

Stålhylder og -reoler har den fordel, at de er supernemme at rengøre og kræver meget lidt vedligeholdelse. Der er meget rengøring forbundet med at drive et storkøkken, en restaurant eller en kantine, og derfor er det oplagt at vælge sit inventar baseret på dette, så man sparer sig selv for så meget rengøring som muligt og kan komme tidligere hjem efter endt service. Dette betyder også en højere hygiejne generelt, hvilket er vigtigt. Fødevaregodkendte opbevaringssystemer i stål er et oplagt valg til industrikøkkener, uanset om det er i form af hylder, reoler eller skuffer.