Gør det sunde valg nemmere med en frisk og indbydende frugtordning

By | 8. august 2019

Medarbejdernes trivsel er vigtig på enhver arbejdsplads. Det gælder socialt såvel som fysisk. Mange mennesker bruger det meste af deres tid på arbejdet, og derfor er det afgørende at dette sted føles trygt og imødekommende. Dette kan blandt andet hjælpes på vej med en ugentlig frugtordning.

Mange danskere ønsker at leve sundt, men det er ikke altid nemt at kombinere det sunde valg med en travl hverdag. Derfor stilles den lille sult om formiddagen og eftermiddagen ofte af kaffe, kage eller usunde snacks. Det er helt normalt at være snacksulten – og helt forståeligt, at man ikke selv kan gå rundt med en frugtkurv i tasken. Men hvis arbejdspladsen stiller frugt til rådighed, kan det faktisk gavne medarbejdernes sundhed.

Det sunde valg bliver meget lettere, når frugten allerede står på bordet, inden sulten melder sig. Det er nemt at holde en frugtordning, for du kan vælge hvilke dage om ugen, og sågar hvilke typer frugt og hvilket antal, der skal leveres frisk til din arbejdsplads.

Vis omsorg for dine medmennesker og øg trivslen på arbejdspladsen

Når du dagligt tilbyder dine medarbejdere frisk frugt, viser du, at du bekymrer dig om deres ve og vel. Det kan være med til at skabe positive relationer, fordi du derved indbyder til øget tillid og velvære på arbejdspladsen. Du ønsker ikke blot, at dine medarbejdere møder på arbejde hver dag – du ønsker også, at de nyder den tid, de er der.

En frugtordning kan tilpasses enhver arbejdsplads. På et mindre kontor kan det være en god idé at forhøre sig om kollegernes favoritfrugter, så du undgår madspild ved at bestille de forkerte frugter. Selv større kontorer kan have glæde af at tilpasse udvalget til medarbejdernes ønsker. Prøv noget nyt – prøv en frisk frugtordning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *