Amust er det perfekte mærke til dig, der vil have både komfort og luksus til hverdag

By | 2. februar 2018

Drømmer du om at gå i sko til hverdag, der bare ser fantastiske ud, men som samtidig er behagelige at gå i? Måske tænker du, at det er en umulig drøm at opfylde, da det er svært at finde et brand, der kombinerer lige netop komfort og den luksusfølelse, det er, at noget ser fantastisk ud på dig. Men det er rent faktisk muligt at finde det. Du kan for eksempel kigge nærmere på det danske mærke Amust. De har gjort det til deres mission at give dig nogle accessories, der både er behagelig og giver dig en følelse af luksus. 

Hvis du ikke lige ved, hvor du kan købe produkter af mærket Amust, kan du for eksempel prøve at kigge på den danske webshop designfryd.dk. De har et stort udvalg af sko og hårbånd fra mærket. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det, som du leder efter. 

En af de mest populære Amust modeller, som du også kan finde på designfryd.dk, er Ane Amust. Det er en sandal, der nærmest bliver revet af hylderne hver sommer. Det skyldes netop kombinationen af, at den er så behagelig at have på, men at den samtidig får dig til at se rigtig godt ud. Den har en høj chunky hæl, der lige gør dig en tre-fire centimeter højere. Hælen er dog lavet, så den er behagelig at have på – selv dig, der normalt ikke er meget for at gå i sko med hæle, vil kunne lide den. 

Mange af Amust’s sommersko er lavet efter netop dette princip: en høj hæl, der er så behagelig at gå med, at alle kan have den på. Ofte får du både mere selvtillid og får lide ranket ryggen lidt ekstra, når du har høje hæle på. Det er med til at gøre, at du kommer til at se rigtig godt ud – og det er jo virkelig en luksus. 

Hvis du dog ikke er så meget til de høje hæle, har Amust selvfølgelig også et godt udvalg af flade hæle til dig, der foretrækker det. Det kan for eksempel være nogle flotte klipklappere. De er det perfekte fodtøj at have på på stranden, hvor du bare hurtigt skal kunne stikke i et par sko, når du skal hen over det varme sand. Du kan for eksempel få et par smarte klipklappere med imiteret leopardskind. Det er også en lille hverdagsluksus at gå med dem.