3 ting, du kan lave for at slå kedsomheden ihjel

By | 26. maj 2021

Corona har været en hård negl for mange, og mens det endnu ikke er helt ovre, så er der mange af os, som mangler at dræbe den sidste kedsomhed i hverdagen, inden Danmark åbner helt op igen. Vi har derfor i denne artikel samlet nogle solide bud på, hvad du kan give dig til, hvis du mangler en hobby at brænde tiden af på.

Leg med pergamano

Har du en kreativ sjæl, og kan du godt lide at nusse omkring små kreative projekter? Så kan du udfordre dig selv med pergamano papir, som du kan gøre alverdens ting med. Det er faktisk kun kreativiteten, der sætter grænser, og du kan eventuelt benytte det færdige resultat som pynt til boligen eller som en gave.

Computerspil er in

Hvis du ikke har opdaget det, så sidder hele Danmarks teenagebefolkning mange timer online og spiller spil i mange timer hver dag. Men det betyder ikke, at gaming er noget, som er forbeholdt de unge kun. Du kan sagtens spille, selvom du er ældre, og der er mange sjove spil, som ikke kræver, at du har de samme reflekser, som da du var ung.

Trekking

Selvom du måske har gået dine ture under corona, så kan du med trekking komme ud at opleve nye områder, du ikke har stiftet bekendtskab med før. Trekking er lidt mere hardcore, turene er lidt længere, og du bør investere i nyt udstyr, så du ikke render ind i vabler og lignende. Find en god makker at gå med, og så er det en god hobby for dig.