Mad til konfirmation sammensat efter konfirmandens personlige stil og ønsker

By | 30. januar 2019

Hos familien Brammer, der står bag køkkenet Brammers menuer, bliver der lagt kærlighed i maden.

De lægger stor vægt på friske råvarer, høj kvalitet og dyrevelfærd. Så hvis du søger mad til konfirmation Sjælland, hvor der nemt kan sammensættes en lækker, smagfuld menu til den store dag, er festmad.dk et besøg værd.

Konfirmation er noget helt specielt, som man kun kan opleve én gang i livet

Når konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, drejer det sig for dem ikke kun om tøjet, gaverne og blå mandag. Mange konfirmander glæder sig mindst lige så meget til selve festen, sangene, talerne og til at de får en hyggelig dag sammen med deres familie og venner.

Mad ud af huset kan være en god løsning til at få mere tid sammen med gæsterne

Til konfirmationsfesten vil man gerne have at gæsterne hygger sig, og at der er mad nok. Der ligger ofte mange tanker bag hver enkelt detalje lige fra indbydelsen, til borddækning og menusammensætning. Det kan være en stor tidsrøver og for nogen ligefrem stressende, hvis de skal stå for alt maden selv til konfirmationen. Her kan det være en fordel at bestille mad udefra, så I får tid til trygt at kunne nyde festen og gæsterne.

Konfirmationsmenu 2019 med mad gæsterne roser til skyerne

Festmad.dk laver god, hjemmelavet mad. De anvender de bedste råvarer og kødet er fra danske dyrevelfærdsgårde. Det er nemt at bestille en konfirmationsmenu med forret, hovedret og dessert.

Ønsker konfirmanden en klassisk rejecocktail, kalvefilet med flødekartofler samt lækker Brownie til dessert eller 2 mindre forretter, så menuen kommer til at består af 4 retter. Konfirmationsmenuen kan sammensættes så den passer til konfirmandens stil og festens genre.

Har du brug for svar på spørgsmål eller hjælp til at planlægge menuen til den store dag, så kan du altid sende en forespørgsel eller kontakte Festmad.dk på tlf. 70 20 95 90