Bliv bedre til dansk

By | 29. januar 2019

Det danske sprog har mange finurlige vendinger, endelser, regler og ord, at det nærmest kan være som kinesisk. Mange kan opleve at snuble over sproget og kan have behov for at forbedre ens danskkundskaber. Man kan med fordel tage et danskkursus, hos den private sprogskole Dynamiskdansk.dk. De tilbyder kurser på højtniveau, der er særligt henvendt til udenlandske medarbejdere i danske virksomheder. Især undervisning af højtuddannede udlændinge, har de megen erfaring indenfor.

Hvorfor vælge Dynamiskdansk.dk?

Grunden til at vælge netop denne sprogskole, fremfor andre, er deres høje undervisningsniveau og -erfaring. Deres baggrund med at undervise udenlandske medarbejdere gør, at de forstår at imødekomme vedkommende på det niveau, de er på. Undervisningsmaterialet, der anvendes, er effektivt og skrevet af ejernes af Dynamiskdansk.dk og udgivet på Gyldendahl.

Forløbene er fleksible, og man kan få et skræddersyet forløb, der passer til den enkeltes behov. Det gælder uagtet, om det er solo- eller holdundervisning, skrivekurser for danskere, grammatikkursus eller andet. Med et undervisningsforløb i dansk vil jeres medarbejder hurtigt kunne deltage aktivt og trives, både på arbejdspladsen, i andre sociale sammenhænge og i samfundet.

Der er tilbydes nemlig undervisning alle hverdage, og jeres medarbejdere kan få undervisning både i og udenfor arbejdstiden.

Mange andre tilbud

Dynamiskdansk.dk har mange andre tilbud, blandt andet kurser tilrettelagt specifikt til udenlandske læger og sygeplejersker. Ligeledes er der også undervisningsforløb til dem af jeres medarbejdere, der kan have behov for at blive bedre til at tale eller skrive dansk eller engelsk. Her er de grammatiske og sproglige aspekter i fokus, med vægt på at udvide det aktive ordforråd. Man opnår evner i at kunne redegøre sine synspunkter klart og præcist og argumentere bedre. Til dem, der gerne til tage en officiel prøve i dansk, kan der tilbydes prøveforberende kurser. I det hele taget er der mange forskellige sprogundervisningstilbud at finde hos Dynamiskdansk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *