Privat smerteklinik med moderne smertevidenskab

By | 19. november 2021

Smertefribevægelse er en professionel privat smerteklinik, som holder sig opdateret på den mest moderne smertevidenskab, så du er sikret den bedste behandling som muligt. Vi har en holistisk tilgang til smertebehandling, hvilket betyder at det ikke kun er din medicinske, helbredsmæssige tilstand, der er i spil i vores behandlinger, men også hvordan det hele spiller sammen med din psykologi samt dit sociale liv. Vi forstår at mennesker ikke er maskiner, men hele mennesker, hvis hele liv skal kunne hænge sammen til trods for skader og smerter.

Kyndige medarbejdere

Hos Smertefribevægelse har vi kyndige medarbejdere, der er uddannede både som fysioterapeuter og som har bachelorer indenfor idrætsvidenskab. Vores medarbejdere er specialiserede indenfor forskellige problemområder såsom ryg, knæ og skulder for at nævne nogle få. Har du fået en diskusprolaps eller piskesmæld, så kan vi altså på vores private smerteklinik skræddersy et forløb til lige præcis dig sammen med en af vores medarbejdere, der er ekspert på det område, hvor du har brug for hjælp.

Værdier

Hos Smertefribevægelse går vi op i at du skal kunne leve dit liv. Vi gør vores allerypperste for at få dig hen til at leve et smertefrit liv. Ingen bør gå rundt og have ondt, og det er vores allerfornemmeste opgave at tilrettelægge programmer til dig og samarbejde med dig mod et dejligt liv uden smerter. Hvis du er nysgerrig på om Smertefribevægelse er en privat smerteklinik for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en snak med os. Du kan også booke et uforpligtende første møde med en af os og høre mere om dine muligheder for at blive smertefri. Vi står klar til at hjælpe dig.