Wallstickers med verdenskort er både flotte og informative

By | 29. juni 2017

Hvis du gerne vil have en flot og anderledes udsmykning af dit hjem, der også er med til at kunne afgøre geografiske stridigheder, vil det være perfekt for dig med et verdenskort som wallstickers. Det kan hænge over sofaen, over sengen eller i køkkenet og giver det bedst mulige billede af, hvor stor verden er. Det er så stort, at du nemt kan se konturerne af de forskellige lande. Der er dog ikke påtegnet landegræser, så du skal kende landene for at vide, hvor grænserne går. Jeres geografiske stridigheder bliver altså ikke helt afgjort med dette kort. 

Et godt sted at købe Verdenskort wallstickers er hos sohu-wallstickers.dk. De har et stort udvalg af forskellige kort. Det er lige fra små kort, der er på størrelse med en plakat, til gigantiske kort, der kan fylde en hel væg. Det er derfor en god mulighed for, at du kan finde et verdenskort i den størrelse, der passer til dit hjem. Det er jo meget forskelligt, hvad du har brug for og plads til. Det kommer helt an på, hvor det skal hænge henne. Hvis du har en hel væg til kortet, kan det se rigtig flot ud, men hvis du har en sofa stående op af væggen, er det jo ærgerligt, at du ikke kan se de nederste kontinenter. Det kan selvfølgelig også være, at det er lige præcis den effekt, som du leder efter. 

Du kan købe verdenskort wallstickers i mange forskellige farver. Det er lige fra sort til hvid. Derimellem er forskellige nuancer af både guld, sølv, grøn, blå, gul, rød, orange og lilla. Hvis du har en yndlingsfarve, kan du højst sandsynligt finde et kort, der passer til. Et farvet verdenskort er en god måde til at få noget mere farve ind i dit hjem. Du kan prøve at lege med, at det giver kontrast til de øvrige farver i dit hjem. Har du mange blå ting, kan du vælge et kort i orange toner eller måske guld. Har du mange røde ting, kan du vælge et kort i en grønlig nuance. 

Selvom kortet er stort, er det nemt at sætte op på væggen. Det kræver selvfølgelig noget tid og tålmodighed, men heller ikke så meget mere end det for at komme til at sidde helt perfekt. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for selv at få sat kortet op på væggen og få udsmykket dit hjem med det.