Vi Er Til Fest – En festservice, der med smukke hvide festtelte, skaber poetiske rammer om festen

By | 4. marts 2017

Det er så dejligt at fejre livets store øjeblikke med en vellykket fest. Når en stor begivenhed nærmer sig, skal der imidlertid planlægges og træffes nogle valg. Hvor og hvordan skal festen afholdes? Vælger du at leje og placere et festtelt i din have, får du et lyst, poetisk og smukt rum, der skaber en stemningsfyldt atmosfære omkring din fest. Desuden skal du ikke tænke på transport til og fra festsalen, men kan blot nyde mad, vin og selskab på din egen adresse. Vi Er Til Fest har et utrolig flot udvalg af lyse festtelte med mange vinduer samt borde, stole, service, lys og varme. Skal du fejre en festlig begivenhed på Sjælland, Lolland-Falster eller Bornholm, kan det derfor virkelig anbefales at gøre brug af dette firmas utrolig fine festtelte, praktiske og dekorative tilbehør samt den ekstraordinært gode service.

Brug festtelte til konfirmationen, studenterfesten, brylluppet eller den runde fødselsdag

Festtelte er oplagte at bruge til fejringer i forår og sommer, hvor mange traditionen tro holder havefester. Festteltene skaber smukke rammer og skærmer mod det til tider ustadige danske sommervejr. Skal der fejres konfirmation, studenterfest, bryllup eller en rund fødselsdag i sommerhalvåret, er festtelte en utrolig god løsning. Du og dine nærmeste skal ikke ommøblere boligen for at skabe rum til de mange gæster eller bruge mange penge på at leje et lokale. Desuden kan I bestille de telte og det tilbehør, som bedst passer til netop jeres behov og budget. 

Relevante og praktiske pakkeløsninger 

Hos Vi Er Til Fest kan du bestille hele pakkeløsninger med lys, varme, borde, stole service og opvask. Der er også totalløsninger, hvor du bl.a. kan få scene, lyd, musik, underholdning og serveringspersonale med i købet. Kig på firmaets brugervenlige hjemmeside, og orienter dig i de gode muligheder og løsninger i forbindelse med leje af festtelte. God fornøjelse.