Vejen til en god produktion går gennem velfungerende produktionsudstyr

By | 4. juli 2019

Som en produktionsvirksomhed kender I helt sikkert til det: Produktionsprocesser, der ikke glider lige så let som de kunne. Det gør arbejdet mere surt og besværligt. Det ved de hos Unimec.dk, og derfor fremstiller de speciallavet produktionsudstyr til forskellige produktionsprocesser. De spænder bredt, så hvis I har et helt specifikt behov, kan I også altid kontakte dem og sammen finde en løsning, der kan hjælpe jeres produktionsprocesser til at fungere bedre. De fremstiller de forskellige produktionsudstyrsløsninger af standardkomponenter og standardplatforme, hvormed de minimerer omkostningerne, og dernæst tilføjer de så deres kompetencer til den del, der skal løse den specifikke opgave. Det er en sikker model, og det betyder for jer, at I kan være sikker på kvalitet og håndværket er i orden.

Hvilken type produktionsudstyr kan man få lavet?

Grundet deres arbejdsmetode er mulighederne for type af produktionsudstyr, I kan få fremstillet, mange. Blandt deres hidtidige opgaver er der maskiner som:

  • Skæremaskine: En maskine lavet til at dække et behov for både presse- og skæreopgaver. Løsningen blev derfor en semi-automatisk specialmaskine med mulighed for at kunne hæve og sænke arbejdsniveaet.
  • Tandstang: Denne specialmaskine er fremstillet ud fra et behov samling af tandstangsenheder med cubberbånd fastlimet til bagsiden af enhederne.
  • Servopresse: En 20 tons tung maskine, der kan kontere aksler på en rotor.
  • Koordinatsvejser: En maskine med både x-, y- og z- portaler med tandremsmoduler, der er bygget på en standardplatform.

Det er blot et lille udpluk af nogle af de løsninger, der findes. På hjemmesiden kan I se animationer af nogle af de mange produktionsmaskiner, de har fremstillet og læse mere om de tekniske detaljer – måske der er en løsning i blandt, der også ville kunne fungere for jer? Hvis ikke kan I altid kontakte dem og få snak om, hvilken løsning, der kan fungere for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *