Vedligeholdelse af grønne områder gør byen til et dejligere sted

By | 5. maj 2019

Noget af det, der er skønt, i Danmark er de store og mange grønne steder, hvor der er plads til at være og nyde vejret. Disse områder tager sig bedst ud, hvis de vedligeholdes ordentligt. Til dette er en slagleklipper den optimale maskine.

Der findes forskellige typer og størrelser af slagleklippere, og de er hver især velegnede til forskellige typer af græs og grønne områder.

Det store spørgsmål: Hvilken type slagleklipper skal I købe?

  • T-5 / T-10 serierne er med deres lille egenvægt velegnet til små traktorer. T-10 er med sine mange hamre god til parker og golfbaner, hvor man stiller meget høje krav til klippekvaliteten. Man kan desuden få den som en pick-up model, hvor opsamlerkassen har hydraulisk åbning.
  • T-30 serien fås fra 1,6 til 2,2 meter og har en gearkasse hvor PTO omløbsretningen kan være både højre og venstre uden det påvirker rotorens omløbsretning, derfor er den god til traktorer med en vendbar førerplatform.
  • T-40 serien er en kraftig model med stor rotordiameter og kraftige hammerslagler. Derfor er denne model god til højt græs, som på eksempelvis brakmarker.
  • T-40 500 / 600 er en ny serie af slagleklippere, der har en ekstra stor arbejdsbredde på mellem 5 og 6 meter, og som derfor er god til professionel brug.
  • T-70 serien er særdeles let og konstrueret specielt til små-traktorer. Fordi dens klippevinkel er på 90 grader opad og 55 grader nedad, er den perfekt til hække eller skråninger af forskellig art.
  • T-80 / T-85 serierne er meget robuste og har også den samme specielle klippevinkel som T-70 serien.

Se mere om de forskellige maskiner online eller i deres katalog, I kan også altid ringe rind og få gode råd og vejledning i valget af jeres nye slagleklipper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *