Undgå indbrudstyven med en låsekasse

By | 26. maj 2019

En låsekasse er en unik konstruktion, der giver dig mere sikkerhed i virksomheden eller hjemmet. Den er nemlig modstandsdygtig overfor pres, hvis der er nogen, der forsøger at bryde ind. Men for at den kan fungere korrekt, skal der være en lomme i dørkarmen, som bolten i låsekassen kan passe i. Kassen bruger nemlig dørkarmens styrke til at modstå presset fra et indbrud.

Flere forskellige typer

Valget af låsekasse kommer meget an på dine behov og dit sikringsniveau.

En rigellås anvendes oftest som en hovedlås, men man anbefaler tit at bruge den som suppleringslås. Den kommer i mange forskellige variationer alt efter krav til flugtveje. Den kan både være en indstukken lås eller være udenpåliggende som kasselås.

Hagerigellås/svingrigellås bruges, hvis dørkonstruktionen er blød. Her kan låserigel og slutblik nemlig gå fra hinanden, hvis der lægges et hårdt pres på døren eller karmen. Fordi denne låsetype sætter sig fast i karmens konstruktion, kan den forstærke slutblikket.

Kasselåse sidder som regel sidder uden på døren, frem for inde i selve døren. Denne type fungerer som et supplement til den almindelige lås, der er monteret i døren. Det er en oplagt løsning, hvis du har en tynd dør, eller en det ikke er muligt at fastgøre en indstukken lås.

Fallelås kendes også som en smæklås, fordi den kan lukke og låse, uden du behøver bruge en nøgle. Det anbefales at bruge denne, hvis du har en indstukken lås i døren, men kun hvis døren er mere end 4 cm tyk.

Find låsekasser hos Total Låse og Sikring

Manden bag firmaet, Carsten Thorsen, har mere end 25 års erfaring fra sikringsbranchen. Udover et bredt udvalg af låsekasser kan du desuden også finde en lang række andre sikringsprodukter. Blandt andet andre typer låse, nøgler, TV-overvågning, adgangskontrolsystemer og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *