Trendcorner.dk

By | 7. maj 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Trendcorner.dk er et stilrent univers af boliginteriør, hvor funktionalitet møder æstetik. Vi henvender os til dig, som sætter pris på at være omgivet af smukke ting i dit hjem. Derfor har vi et stort sortiment af lækkert boligtilbehør til både køkken, badeværelse, soveværelse, børneværelse og stue.

Trendcorner.dk forhandler både danske og internationale brands. Nogle af dem er veletablerede og kendte, som for eksempel Hay, Menu, House Doctor og Stelton. Men vi sælger også nye og innovative brands som eksempelvis Julie Munk og I Love My Type, der begge designer plakater, som pynter på væggen i ethvert rum. Vi har altså et miks af klassiske produkter og mere legesyge trends, der alle kan forvandle dit hjem til det smukkere.

Vores sortiment passer perfekt ind i den moderne, skandinaviske stil. Grafiske plakater, lammeskind, hylder og spejle er blot eksempler på, hvad kan finde på Trendcorner.dk. Og hvis du mangler praktiske køkkenting forklædt i smukt design, er Trendcorner.dk også det rette sted – citruspressere og viskestykker behøver nemlig ikke at være grimme. Vi har desuden et moderne udvalg af belysning, for eksempel minimalistiske bordlamper og pendler i et industrielt look. Eller hvad med at forkæle dig selv med velvære produkter? Vi forhandler det naturlige brand Meraki, der giver skønhed til både dig og dit hjem.

På Trendcorner.dk er der noget for enhver smag – uanset om du er på udkig efter helt minimalistisk interiør eller mere opsigtsvækkende elementer, som du kan pifte din indretning op med. Og ovenikøbet til rigtige gode priser. Som kunde hos os får du nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at vi matcher prisen, hvis du skulle finde samme vare billigere et andet sted. På den måde risikerer du ikke at betale mere end højst nødvendigt. Desuden kører vi ofte kampagner, hvor du kan opnå store besparelser på udvalgte dele af sortimentet.