Svømmefødder gør det sjovere at svømme og dykke

By | 18. december 2018

Det er skønt at svømme. De fleste danskere siger ikke nej tak til en tur i poolen eller i det lune havvand, når de er på ferie, og svømmeholdene for børn har alenlange ventelister. Hører du til det store flertal af danskere, som elsker at svømme, er du sikkert altid på udkig efter det rette udstyr hertil – for eksempel et par lækre svømmefødder.

Svømmefødder i flere forskellige varianter

Hvis du ønsker større fremdrift, når du svømmer, er svømmefødder en prima måde, hvorpå du kan opnå såvel større hastighed som et kraftigere momentum. Dette er især nyttigt for dykkere, som har brug for at kunne skyde sig ned under vandets overflade med et minimum af bevægelse.

Professionelle svømmefødder har brede finner, som med deres store overflade flytter mere vand end dine bare fødder. På den måde skal der ikke særligt mange ben tag til, førend du skyder gennem vandet i høj fart. Svømmefødder kan også bruges til at styrke børns balance og koordination. For et barn, som har lært at svømme og begå sig i vandet, kan svømmefødder bibringe svømmetræningen ekstra morskab. Til børn og begyndere vil man som oftest købe svømmefødder, som er forsynet med lidt stivere finner end elite svømmefødder.

Svømmefødder til børn er nemmere at styre, og hjælper barnet med at vænne sig til fornemmelsen af at svømme iført svømmefødder. Senere kan man så avancere til de blødere svømmefødder, som typisk er fremstillet i silicone frem for gummi eller plast, og som derfor giver en mere fleksibel fornemmelse og naturligt flow i bevægelsen gennem vandet. Disse svømmefødder er lidt sværere at kontrollere, men har man først fået det lært, er de nærmest uundværlige på dykkerferien såvel som i svømmehallen.

Hos badehaette.dk finder du de bedste svømmefødder i høj kvalitet fra det velrenommerede brand Aqua-speed. Se de mange forskellige modeller på badehaette.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *