Sunstill.dk til performance, koncerter og events

By | 4. januar 2019

Om man så ønsker at afholde en koncert med forskellige musiske indslag, en performance med scenekunst eller måske et event med taler, så er der faktisk nogle fælles parametre, man skal gå efter at opfylde, for at det ender med at blive eksekveret godt både før, under og efter afholdelsen.

Hvis man vil have en professionel event af forskellig afstøbning – og det behøver ingenlunde inkludere dyre honorarer, managements, booker og meget andet – så skal du have fat i forskellige remedier, der både får dit event  (hvilket vi som fællesnævner herfra vil betegne det arrangement, du skal holde) til at fremstå toptunet, men også øger på områder som sikkerhed, lyd, lys og publikums oplevelse.

Som nævnt er der forskellige former for events, man kan afholde, men man skal altid sørge for at have et hævet podie, der skal passe i højden til, at alle publikummer kan følge med i, hvad der foregår på scenen.

Netop publikumsoplevelsen er i højsædet, da det er deres feedback, der afgør, om du får god omtale eller ej, så du skal også sørge for, at publikumspladserne, stående som siddende, gør, at alle kan se, og det er nemt at komme frem og tilbage og eventuelt hen til toiletfaciliteter og mulighed for at købe mad.

Her kan man eventuelt også sørge for, at der er et hegn mellem scenekanten og den forreste række af publikum. På den måde kan sikkerhedsfolk nemmere komme til, hvis der sker noget inde blandt publikum. Dette benytter man ofte, når man har at gøre med et event, hvor man forventer mange fremmødte.

Ellers er det også godt at sørge for godt lyd- og lysudstyr, og at det arbejdende folk i relation til dette har gode arbejdsbetingelser, og det samme gælder med de artister, der skal optræde, at de har gode faciliteter, de kan trække sig tilbage til før og efter afviklingen.

Mange af disse ting kan du få fra Sunstill.dk.