Stentøj giver dit middagsbord et unikt udtryk

By | 8. maj 2019

Stel af stentøj kan give dit middagsbord en anden dimension, da hvert enkelt stykke stentøj udtrykker sig meget forskelligt under den hårde brændingsproces. Det betyder, at der kan være større eller mindre variationer i farverne på de enkelte dele. Dit middagsbord vil derfor altid fremstå indbydende og interessant og som et sted, hvor dine gæster kan blive ved med at finde små charmerende detaljer.

Med et stel af stentøj kan du gang på gang dække et middagsbord, som skeler sig ud fra din forrige opdækning. Du kan nemlig med fordel blande forskellige stel med stentøj, når du dækker bord, og dette alt fra arvesølvet til genbrugsglas og musselmalede tallerkner.

Tre inspirationsidéer når du dækker dit middagsbord med stentøj, sæt gerne:

  • Tomme etiketløse vinflasker på bordet som vaser
  • Stearinlys, det sætter en stemning
  • Årstidens blomster

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og dine gæster vil med sikkerhed blive begejstrede for det eventyr af detaljer, som du præsenterer dem for.

Med stentøj skal du heller aldrig være bange for, at det går i stykker ligesom det pompøse porcelæn. Stentøj er nemlig ler brændt ved omkring 1200 grader, og resultatet af denne proces er faktisk menneskelavet sten.

Udvælg det perfekte look til dit middagsbord

De mest populære mærker inden for stentøj er lige nu Broste Copenhagen og House-Doctor. Dog adskiller kollektionen fra House-Doctor sig ved, at det er porcelæn med stentøjs-udseende.

KAIKU er en livsstils- og designbutik samt webshop med boligtilbehør nær Aarhus. De sætter en stor ære i at håndplukke hver eneste vare til deres butik, og du vil derfor kunne købe stentøj hos dem, hvor kvalitet og design er i fokus.

Du er altid meget velkommen til at besøge butikken, der har åbent alle hverdage 10-17 samt lørdag 10-15 på Langdalsvej 46, 8220 Brabrand. Har du nogle spørgsmål inden dit besøg kan du kontakte KAIKU på tlf. 33 11 19 07 eller info@kaiku.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *