Søger du håndmalede krukker i trendy design?

By | 6. marts 2017

Er der noget bedre end at have møbler, der er unikke, iøjnefaldende og dermed kan bidrage til at skabe din egen stil i din indretning? Det er jo sjovere, at indrette sit hjem eller sit kontor, hvis man kan gøre det som ingen andre kan. Hos Northbynorth.dk kan du finde smukke krukker og vaser, der alle har deres egen personlige præg. NorthbyNorth er skabt af Nils Hjorth, der efter forgæves at have søgt efter håndmalede krukker i trendy design, besluttede sig for selv at skabe en kollektion. Resultatet blev en serie af krukker og vaser med eget personlige forme og udtryk. Vaserne forener ældgammel asiatisk håndværkstraditioner med skandinavisk æstetik og krav til funktionalitet. Du kan virkelig finde noget, der gør en forskel i din indretning.
Hos NorthbyNorth kan du desuden få lavet vaser på bestilling og komme med ønsker til stil og farve. Altså hvis du går med en ide i hovedet, så kan den blive ført ud i livet her.

NorthbyNorth samarbejde desuden med en håndfuld familiejede vietnamesiske virksomheder og et dansk bambus designfirma, der hver i sær er specialister på deres område. For på NorthbyNorth.dk kan du også få andet end håndmalede krukker. Du kan blandt andet få en række super trendy håndlavede møbler i naturmaterialer. Disse er lavet af danske designere, og du kan både få bambus stole, sofaborde og flere andre spændende ting. Men du kan hos NorthbyNorth også få en række super cool Buddha figurer, der kan skabe en super stemning både indendørs og udendørs. Alle figurerne er unikke, og fåes i en lang række forskellige farver og stilarter, som passer ind i det nordiske interiør.

Men via NorthbyNorth.dk kan du også finde en række super spændende og flot fotokunst og malerier, der kan give et unikt udseende i dit hjem eller på dit kontor. Plus at du også kan finde lækre rullegardiner, der kan sætte prikken over i’et i din indretning.