Smukke og tætte hækplanter på primafaerdighaek.dk

By | 29. oktober 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Går du og drømmer om en lækker, tæt hæk, som kan skærme din have og terrasse ud imod vejen og ind imod naboerne? Så kommer du til at drømme nogle år endnu, hvis du insisterer på at købe din hæk som stiklinger, og selv plante den ud. Det tager nemlig mellem tre og seks år for en gennemsnitlig hækplante at vokse sig så høj og tæt, at den udgør en effektiv afskærmning imod forbipasserende eller naboers nysgerrige blikke.

Køb fuldt udvokset hæk i metermål på Primafaerdighaek.dk

Det er her, Prima Færdig Hæk kommer ind i billedet. Som navnet måske nok antyder, Har Prima Færdig Hæk specialiseret sig i at levere fuldt udvoksede hække, som er lige til at plante ud, og som fungerer som afskærmning mod såvel blæsevejr som blikke fra dag 1. Hos Prima Færdig Hæk kan du vælge imellem hække af de mest almindelige typer, som for eksempel liguster hæk eller bøgehæk samt en række knap så almindelige, men stadig smukke og dekorative, hækplanter så som Blommebladet tjørn, Blærespiræa, Buketspiræa, Bærmispel, Dværgmispel, Fjeldribs, Hjertetræ, Hvidtjørn, Japansk lærk, Kirsebærkornel, Kristtorn, Laurbær, Lind, Naur, Rødbøg, Rødgran, Sargentsæble, Skarlagentjørn, Snedrivebusk, Spiræa ‘Snowmound’, Surbær, Syren, Sølvblad, Sølvrøn, Uægte Jasmin eller Vintereg.

Du finder således både stedsegrønne og semi stedsegrønne hækplanter hos Prima Færdig Hæk. Fælles for alle disse hækplanter er, at de alle holder en vis grentæthed, således at du får en relativt massiv hæk. For de løvfældende hækplanter gælder, at løvfaldet foregår i sammenhæng med knopskydning, således at du ikke risikerer en helt nøgen og gennemsigtig hæk i en lang periode.

Færdig hæk i flere højder

Du kan selv vælge højden på din færdigt udvoksede hæk, når du køber hækplanter hos Prima Færdig Hæk. Fælles for alle de færdige hække er, at de ikke skal klippes mere end et par gange om året, og således er nemme at holde Se alle de flotte hækplanter på primafaerdighaek.dk