Smukke Hanne Rimmen strikkeopskrifter

By | 14. juli 2022

Hos Ofeig & Ko kan du nu få fingrene i de eksklusive og eventyrlige strikkeopskrifter fra Hanne Rimmen. Hvis du er typen, som elsker strikkeopskrifter, der har en historie og en dybtstikkende eventyrlighed og vægter du også professionalisme højt, så er Hanne Rimmen lige præcis strikkeopskrifterne til dig. Tag et kig i vores solide udvalg af de lækre og populære Hanne Rimmen opskrifter allerede i dag og bliv inspireret.

Nordisk eventyrlighed i højsædet

Hanne Rimmen kommer med en fabelagtig nordisk baggrund, som hun har inkorporeret i sit strik. Hun er opvokset i det flotte, lyngklædte Nordjylland tæt på det vilde Vesterhav og i kontakt med den vindramte, barske og smukke natur. Hanne Rimmen har derefter boet en række år i Sverige, hvor hun har hentet erfaring og inspiration i den eminente, svenske håndarbejdstradition. Mønstrene i hendes designs er også inspireret af folkesagn, hvilket skaber en eventyrlig dybde i hendes arbejde og mønstre. Når du køber en strikkeopskrift fra Hanne Rimmen, køber du også en historie, der bliver genfortalt igennem dine hænder og dit håndværk. Hvis du elsker nordiske traditioner, folkesagn og historie, så er Hanne Rimmen mønstre bestemt mønstrene for dig.

Få garn med til opskriften

Når du køber en opskrift igennem Ofeig & Ko, køber du også mindst 3 nøgler garn med medmindre andet er angivet. På den måde er du sikret at have et startpunkt på dit næste kreative projekt. I vores kæmpe udvalg finder du en lang række af kvalitetsgarn i materialer alt fra uld til bomuld og mohair – for bare at nævne nogle typer. Find dit drømmegarn og ønskeopskrift fra Hanne Rimmen hos Ofeig & Ko allerede i dag.