Skal du have køleskab med på campingturen?

By | 5. november 2018

Det er dejligt at campere

Der er ingen tvivl om, at campingferie er en dejlig måde at holde ferie på. Du pakker bare vognen, med de ting du har behov for på turen, og så er det ellers bare af sted ud i det blå. Det er en dejlig fri ferieform, for du bestemmer helt selv tempoet.

Det kan være du skal køre rundt i Danmark eller måske en tur til Sverige. Der er uanede muligheder, og mange vælger hvert år også at køre ned sydpå til varmen. Om sommeren har du helt sikkert også oplevet, at der er ekstra mange campingvogne spændt bag på bilerne.

Det er glade folk, som er på vej på ferie.

Hvad med madvarerne?

Hvis du selv camperer, så ved du, at der altid skal en del madvarer med på turen. I skal jo som regel køre lange strækninger, og det kvæver at I har både mad og drikkelse med.

Men om sommeren, og specielt under varmere himmelstrøg, så skal der noget ekstra til at holde det køligt. Og derfor er nødvendigt, at I har sørget for at have et godt campingkøleskab med på turen.

Hvad skal du være opmærksom på ved køleskabet?

Mange køleskabe er lavet på den måde, at de kun kan køle ned til ca. 20 grader under udetemperatuen, og det hjælper jo ikke, hvis du er i Syditalien og det er 35 grader udenfor. 

Derfor er det en god ide at anskaffe sig et kompressorkøleskab. Kompressorkøleskabe fungerer nemlig som almindelige køleskabe, og kan køle uanset udetemperaturen. Og så kan køleskabet tilmed også fungere som fryser.

Den eneste ulempe der er ved et kompressorkøleskab er, at prisen er lidt højere, og så afgiver det en summen mens det kører.

Husk nu køleskabet på campingturen. Så er der også kolde øller, som du kan tilbyde naboen i vognen ved siden af.