Skab et sundere arbejdsmiljø med økologiske frugtkasser

By | 12. januar 2020

Vi kender alle sammen den om de seks stykker frugt og grønt om dagen. Det er et af de kostråd, der på overfladen virker nemt at følge. Men i praksis kan det være svært at komme omkring seks stykker frisk frugt eller grønt i en travl hverdag. Med økologiske frugtkasser på arbejdspladsen kan du gøre det nemmere for alle medarbejdere at få en sundere hverdag.

Frisk frugt er lækkert – ingen tvivl om det. Men det er også besværligt at have med sig. Alle kender til bløde og brune æbler og bananer, der har fået et tryk i tasken. De ender simpelthen oftere i skraldespanden end i maven. Med en frugtkasseordning slipper du for at bære rundt på frugterne, og du kan være sikker på at leverandørerne fragter de delikate varer professionelt.

Mange danskere har store ambitioner om at spise sundt, men mangler overskuddet til at lægge kosten om. De fleste lever i en rutinepræget hverdag med fast job, familie og en booket kalender. Når den lille sult sniger sig på mellem måltiderne, er det nemmest at ty til hurtige løsninger som kaffe, cola og chokoladebarer.

Hvis du vil gøre en forskel for dine medarbejdere og for naturen, skal du vælge en økologisk frugtkasseordning. Frugterne er fri for pesticider og sprøjtegift, og friskheden er garanteret. Samtidig skaber du en sundere atmosfære og dermed et tryggere arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Det kan også øge tilliden mellem medarbejdere og arbejdsgiver, når du på denne måde udviser bekymring for din stab.

Glæd miljøet og dine medarbejdere med lækker, frisk frugt

Frugtkasseordningen er fleksibel og kan tilpasses lige dine behov. Antallet af frugter og hyppigheden af leveringerne er nemlig helt op til dig. Om du ønsker frisk frugt hver dag eller blot en gang om ugen er altså underordnet. Tag et kig på det lækre udvalg allerede i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *