Seniorsangbogen – nostalgi i bogforklædning

By | 10. april 2019
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Undersøgelser viser, at vores minder i høj grad er knyttet til vores sanser. Lyde, dufte og billeder kan tage os tilbage i tiden, til et sted eller en situation, som har fundet sted for adskillige år siden. Det kan være duften af en særlig parfume, som minder dig om en person du holdt meget af og som tager dig tilbage til en af de mange stunder, som i har tilbragt sammen. Det kan være lyden af en bestemt sang eller melodi, som minder dig om en særlig tid eller situation i dit liv. Jo ældre vi bliver, jo mere værdi har disse minder for os, og behovet for at holde dem ved lige og tage på en mental tidsrejse tilbage i tiden, vokser.

Sange for livet

I seniorsangbogen finder du en samling af viser, salmer og sange fra en svunden tid, som fremkalder glæde og nostalgi hos de personer, som husker dem fra deres barndom, ungdom og voksenliv. Sangbogen er velegnet til brug på plejehjem eller i en seniorforening, hvor den kan opfylde et ønske, om at samles om musikken og minderne dertil. Men seniorsangbogen er også til dig som privatperson, der nyder at synge alene eller sammen med familien og som måske ønsker at lære de gamle sange og viser videre til dine børn og børnebørn. På den måde, kan du fortælle om dit liv og dele dine minder med børnebørnene, gennem sangene, på en sjov og hyggelig måde.

Bogen er lavet særligt til seniorer og har derfor store bogstaver, uden noder. Klik ind og køb et eksemplar til dig selv eller flere eksemplarer til brug i din forening eller på plejehjemmet, og bliv taget med på en nostalgisk tidsrejse tilbage i tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *